waarom wordpress

Vier redenen waarom uw website op WordPress moet worden gebouwd

Afhankelijk van het type bedrijf dat u runt, zijn er verschillende platforms die u kunt gebruiken speciaal ontworpen voor bloggen, e-commerce, eLearning-modules enzovoort maar er is één websitebouwer die perfect is voor al uw behoeften: WordPress. WordPress is een alles-in-één websitebouwer die kan worden gebruikt om blogs, zakelijke websites, portfolio’s, forums, e-commercesites, lidmaatschapssites, persoonlijke websites voor zelfpromotie en nog veel meer te maken de lijst is eindeloos. Geen wonder dat meer dan een derde van de websites op internet wordt aangedreven door WordPress (waaronder Facebook, The New York Times, The New Yorker, Disney en Target).

Laten we eens kijken waarom uw website ook op dit geweldige platform moet worden gebouwd:

Het is zeer makkelijk aanpasbaar

In tegenstelling tot andere platforms, is het ontwerp van de WordPress-site in hoge mate aanpasbaar: er zijn duizenden websitesjablonen om uit te kiezen – en ze kunnen allemaal worden aangepast en aangepast aan uw specifieke behoeften: u kunt kleuren wijzigen, de achtergrond wijzigen en schuifregelaars maken. Het ontwerp is consistent in de hele website, ongeacht het aantal webpagina’s dat u zou kunnen toevoegen.

WordPress-plug-ins tillen het ontwerp en de functionaliteit naar een hoger niveau: er is een plug-in voor alles wat je nodig hebt. Een contactformulier nodig? Een webshop beginnen? Een fotowebsite bouwen? Social media button nodig? Daar is een plug-in voor.

Ons team bij page build is een expert in het kiezen van de juiste thema’s en plug-ins voor uw site het enige wat u hoeft te doen is ons uw visie te vertellen en wij zullen het beste thema kiezen en het juiste aantal plug-ins toevoegen (het is belangrijk om niet te veel plug-ins te gebruiken omdat ze uw website kunnen vertragen, vooral als ze verouderd zijn).

Het is veilig

Beveiliging heeft de hoogste prioriteit als het gaat om websites en WordPress is ontworpen om uw informatie en inhoud te beschermen, met regelmatige beveiligingsupdates die de nieuwste problemen en zorgen aanpakken.

Er zijn ook plug-ins beschikbaar voor extra beveiliging die u helpen uw gegevens op te slaan met regelmatige back-ups.

Het is gemakkelijk te optimaliseren voor zoekmachines

SEO staat voor Search Engine Optimalisatie de technieken die worden gebruikt om uw site hoog te laten scoren in de zoekresultaten van zoekmachines. In eenvoudige bewoordingen helpt het uw website op de eerste pagina’s van de zoekresultaten van Google (of andere zoekmachines) te verschijnen en WordPress staat erom bekend dat SEO in het platform is ingebouwd.

Hoewel het enige tijd kan duren voordat uw website op de eerste pagina met zoekresultaten verschijnt, zijn er manieren om het proces te versnellen, zoals het regelmatig gebruiken van specifieke zoekwoorden op uw pagina. Wees echter voorzichtig, een pagina vol trefwoorden kan een averechts effect hebben, het is belangrijk om voor menselijke oren te schrijven Google fronst de wenkbrauwen bij dubbele inhoud.

Ook is het belangrijk om regelmatig nieuwe content te plaatsen: publiceer nieuwe posts of voeg nieuwe producten toe. Als de website voornamelijk uit statische pagina’s bestaat die niet zo vaak gewijzigd kunnen worden, voeg dan een blogcomponent toe die je vaker kunt updaten. Zorg voor een link op uw voorpagina naar de regelmatig bijgewerkte inhoud, zodat bezoekers deze gemakkelijker kunnen vinden.

Nogmaals, page build is hier om u te helpen met SEO, dus u hoeft niet alle details te leren over het zelf beheren ervan.

Het heeft de beste mediaverwerking van elk groot publicatieplatform

WordPress wordt geleverd met een ingebouwde media-uploader om afbeeldingen, audio en videobestanden te verwerken. Je kunt YouTube-video’s, Instagram-foto’s en nog veel meer insluiten.

We hebben de belangrijkste functies van WordPress op een rij gezet en we hopen dat we je hebben overtuigd om het eens te proberen we beloven dat je er geen spijt van zult krijgen!

Als u ervoor kiest om met page build samen te werken, zullen we probleemloos een verbluffende website voor u ontwerpen, een fantasierijk logo maken en helpen met SEO, dus u hoeft alleen maar te wachten op het eindresultaat en uw bedrijf te zien groeien. We zijn er ook om regelmatig onderhoud aan te bieden om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt, we helpen je graag verder!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *