wine en grill logo

Project

Informatie

De klant

Dit is een van onze fictieve projecten om aan onze klanten te laten zien wat er mogelijk is.

Het doel

Het doel van de website is om de wine en grill bar meer bereik te geven via het internet. Als u een lokaal restaurant of bar heeft is het meestal zeer gemakkelijk om hoog in google te scoren. Als u een website laat bouwen welke opgezet is in de juiste structuur. Met Robert’s grills & wine bar willen we u een voorbeeld geven hoe wij uw restaurant of bar kunnen promoten via uw eigen website. 

wine en grill home

Het resultaat

 

Het is uiteraard belangrijk dat de bezoekers een goed overzicht hebben van het aanbod op het gebied van drank en eten. Naast het eten en drinken was het belangrijk dat deze website ook een boeking mogelijkheid heeft. Wilt u een boeking mogelijkheid in uw website ingebouwd hebben? Ook dat is uiteraard mogelijk met de juiste plugin.

De historie pagina

Robert's grills & wine bar heeft een rijkelijke historie welke we graag aan de bezoekers willen meegeven. Dit geeft vertrouwen in uw onderneming en mensen zijn eerder geneigd een bezoek aan uw restaurant te brengen. 

De wijn kaart

Natuurlijk mag de wijn kaart niet ontbreken als u een restaurant heeft, er zijn vele mogelijkheden hoe wij uw wijnkaart kunnen vormgeven. Voor iedere klant maken wij een design op maat.

wine en grill wine kaart

Project scope

  • Web design
  • Web development 
  • Marketing strategie
  • huisstijl ontwerp
  • Pagina snelheid optimalisatie