Project

Informatie

De klant

Silent music is een silent disco verkoop en verhuur bedrijf. De eigenaar van silent music is de mede oprichter van Page build. 

Het doel

Het doel van de website is om klanten enthousiast te maken over silent disco. Zo is er op de website een blog pagina waar de bezoekers leuke artikelen kunnen lezen om inspiratie op te doen voor hun volgende feestje. Het voordeel van deze strategie is dat de bezoeker getriggerd wordt om een silent disco te bestellen voor zijn volgende feest of evenement. Naast informatie kan de plant uiteraard zijn of haar silent disco bestellen, dit kan op twee manieren namelijk via de webshop of een contact formulier. 

the pizzeria home

Het resultaat

De webpagina van silent music is inmiddels helemaal af, voor dit bedrijf hebben we een totaal pakket van onze mogelijkheden geleverd. Zo hebben we de marketing strategie uitgezet en hebben we de SEO optimaal gemaakt zodat de pagina goed scoort op zoekwoorden met substantieel zoekvolume. Daarnaast beschikt de website nu over een boeking programma zodat alle huur orders gemakkelijk gemanaged kunnen worden.

Verhuur pagina

Door de integratie van een boeking programma hoeft silent music niet op iedere aanvraag te reageren via de mail (oude situatie). Dit scheelt dus veel tijd en daarnaast heeft de klant ook direct inzicht in de beschikbaarheid van de silent disco apparatuur.   

the pizzeria menu

Blog pagina

Silent music wil naast een silent disco verhuur en verkoop bedrijf ook de klanten voorzien van ideeën omtrent feesten en evenementen. Zo wordt er op regelmatige basis een blog gepost om de klanten te voorzien van inspiratie.  

the pizzeria aanbiedingen

Project scope

  • Web design
  • Web development 
  • Marketing strategie
  • huisstijl ontwerp
  • Pagina snelheid optimalisatie
  •  SEO