Logo JD personal training

Project

Informatie

De klant

Dit is een van onze fictieve projecten om aan onze klanten te laten zien wat er mogelijk is.

Het doel

Het doel van de website is om de bezoekers een goede eerste indruk te geven van Jenny haar personal training. Als de bezoeker vervolgens enthousiast is kan er worden overgegaan tot het maken van een afspraak. Op de website vindt de bezoeker alle informatie die nodig is zoals de verschillende training mogelijkheden die er zijn en de kosten die daarbij komen kijken.

jenny personal training home

Het resultaat

We hebben gekozen om deze webpagina op te bouwen uit een pagina en deze op te splitsen in verschillende secties. Het voordeel hiervan is dat de website op zichzelf al erg snel zal laden. Daarnaast volstaat een website met een pagina omdat de informatie die verstrekt moet worden compact is. Om de laadsnelheid van de pagina optimaal te maken hebben we gekozen om de website te voorzien van een kleine upgrade.

Prijs sectie

De Prijs sectie, zoals besproken worden alle secties op een pagina getoond. De bezoeker kan doormiddel van het navigatie menu over de pagina naar het gewenste onderwerp gaan. De Prijs sectie is waarschijnlijk een van de belangrijkste, de klant kan in het kort lezen wat de kosten per sessie zijn en kan zijn of haar sessie boeken. Het is uiteraard ook mogelijk om hieraan een boeking programma te koppelen.

Over ons sectie

Voor pagina bezoekers is het belangrijk om te weten bij wie dat ze een personal training boeken om vertrouwen te krijgen in de onderneming. Voor Jenny personal training hebben we een stukje over Jenny beschreven en daarnaast haar vaardigheden. 

about jenny

Project scope

  • Web design
  • Web development¬†
  • huisstijl ontwerp
  • Pagina snelheid optimalisatie