irish cafe-logo

Project

Informatie

De klant

Dit is een van onze fictieve projecten om aan onze klanten te laten zien wat er mogelijk is.

Het doel

Het Irish café wil haar onderneming op de kaart zetten via het internet. Zo is het belangrijk om op de website de diverse dranken en etenswaren te tonen zodat bezoekers kunnen zien wat er allemaal verkrijgbaar is. Naast het eten en drinken heeft het irish café ook een winkel waar de bezoekers merchandise kunnen bestellen. En gezien corona kan er ook een mogelijkheid worden ingebouwd dat de bezoekers hun bestelling online kunnen doorgeven zodat deze kan worden “bezorgd” aan de tafeltjes.

irish café home

Het resultaat

Het is uiteraard belangrijk dat de bezoekers een goed overzicht hebben van het aanbod op het gebied van drank en eten. Naast het eten en drinken heeft het irish café haar eigen merchandise welke kan worden gekocht doormiddel van de online shop op de website. Verder willen we dat de bezoeker de klant recensies kan lezen welke 

Dranken pagina

Een café staat uiteraard bekend om zijn dranken, om de bezoekers van het irish café een goed overzicht te geven van alle mogelijke dranken hebben we hiervoor een aparte pagina aangemaakt. Bovenaan de pagina hebben een korting actie toegevoegd om de klanten een extra motivatie te geven naar het irish café te komen.  Vervolgens begint het dranken menu waar we tussendoor weer reviews hebben geplaatst. Op deze manier wordt de klant optimaal getriggerd om een bezoek te brengen aan het irish café.

Webshop pagina

Het irish café heeft daarnaast een eigen merchandise lijn. Het voordeel hiervan is dat je gratis reclame maakt. De klant betaald de kosten voor het item en jij profiteert van de gratis reclame die wordt gemaakt als de klanten het aantrekken of gebruiken. Dit is dus een groot voordeel! 

Irish café store

Project scope

  • Web design
  • Web development 
  • Marketing strategie
  • huisstijl ontwerp
  • Pagina snelheid optimalisatie