Logo barber lennard

Project

Informatie

De klant

Dit is een van onze fictieve projecten om aan onze klanten te laten zien wat er mogelijk is.

Het doel

Het doel van de website is om de bezoekers een goede eerste indruk te geven van de barber shop. Als de bezoeker vervolgens enthousiast is kan er worden overgegaan tot het maken van een afspraak. Op de website vindt de bezoeker alle informatie die nodig is zoals de verschillende barbers en de kosten die er aan een bezoek vast zitten. 

barber lennard home

Het resultaat

We hebben gekozen om de website op te bouwen uit verschillende diagrammen zo wordt het scherm  bij het scrollen gevuld met de volgende diagram met informatie voor de bezoekers. Naast het ontwerp en de ontwikkeling van de website is deze geoptimaliseerd om de laadsnelheid te bevorderen. 

Over ons pagina

De over ons pagina is voor een dergelijke zaak zeer belangrijk, zo kunt u uw klanten laten zien wie u bent. Bij barber lennard hebben we er daarnaast voor gekozen om de prijslijst onderaan de pagina te zetten zodat de bezoeker een goed overzicht heeft van het bedrijf en de kosten. 

over ons pagina barber lennard

Galerij pagina

Om de bezoekers een inzicht te geven in de mogelijkheden op het gebied van kapsels, baarden en snorren hebben we gekozen om een galerij pagina te maken waar de bezoekers inspiratie kunnen opdoen.

Galerij barber lennarrd

Project scope

  • Web design
  • Web development 
  • huisstijl ontwerp
  • Pagina snelheid optimalisatie