Hoe Kun Je Het Beste Een Kleine Zakelijke Website Te Maken?

Hoe kun je het beste een kleine zakelijke website te maken?

Tegenwoordig is de website van een bedrijf nu essentiëler voor het succes van een bedrijf dan ooit vanwege de pandemie. Nu steeds meer klanten online gaan en dit zal een trend zijn die alleen maar blijft stijgen, daarom moeten bedrijven een robuuste online aanwezigheid opbouwen. Het hebben van een geweldige website helpt uw ​​bedrijf zijn geloofwaardigheid te ontwikkelen, uw bedrijf te laten groeien en de services die u uw klanten en personeel verstrekt te verbeteren.

We stellen een checklist samen om te gebruiken bij het bouwen van uw nieuwe website met ons professionele inzicht om u te helpen bij het verkrijgen van een voorsprong in uw branche met uw nieuwe website.

Hoe kan ik een goede bedrijfswebsite te maken?

 • Zoek uw bedrijfs- en website-doelen uit
 • Onderzoek uw klanten en gerichte websitebezoekers
 • Plan uw domeinnaam
 • Plan uw website-navigatiestructuur
 • Optimaliseer uw site voor SEO
 • Ontwikkel rijke inhoud voor uw website
 • Plan het ontwerp van uw website
 • Beveilig en bescherm uw website en bedrijf
 • Promoot uw site
 • Track webprestaties en optimaliseren terwijl je gaat
1: Zoek uw bedrijfs- en website-doelen uit.

Voordat u duikt in het bouwen van uw website, is er een sleutel en essentieel onderdeel van dit proces dat ervoor zorgt dat u uw bedrijf, verkoop- en marketingdoelen voor de nabije toekomst ontdekt. Wanneer u dit doet, kunt u uw bedrijfsdoelen overeenkomen met wat u uit uw nieuwe website wilt halen. Dit zal helpen focus te bieden, en u kunt erachter komen welke exacte functies en services u nodig heeft op uw nieuwe website en begrijpen welke impact ze mogelijk hebben.

2: Onderzoek uw klanten en gerichte websitebezoekers

Uw website gaat niet over u; Het gaat over uw klanten en gerichte publiek. Bij het duiken in een nieuw website-ontwerp, moet u klantprofielen bouwen en leren over wat uw klanten en doelgroep online doen, wat ze moeten slagen en hoe uw website en online aanwezigheid hen kunnen helpen hun doelen te bereiken. Klant profielen zullen u ook in staat stellen zich te concentreren op wat u het beste in uw nieuwe website kunt verwerken qua seo content en afbeeldingen daarnaast kunt u met de ontwikkeling van uw nieuwe website ook rekening houden met uw doelgroep voor de latere marketing strategie .

3: Plan uw domein

Volgende is om erachter te komen wat uw domeinnaam is voor uw nieuwe website. Bij page build kunt u de hosting voor uw bedrijf bij uw website kopen, als u deze liever zelf  regelt is dit uiteraard ook geen probleem. Zoek op google naar een hosting partij en kijk of uw domeinnaam hier nog vrij is. Zo kunt u zien of de door u gekozen domein naam niet al in gebruik is. Het is wel belangrijk dat u een wordpress ondersteunende hosting partij kiest.

4: Plan uw website-navigatiestructuur

Zoek de infrastructuur uit, de botten van uw nieuwe website. Of u het nu op papier doet of een computer gebruikt, u wilt plannen welke pagina’s u wilt, en u wilt de beste manier vinden om bezoekers van uw website via uw nieuwe website te navigeren. Begin met het bouwen van een sitemap en houd het aantal pagina’s dat u wilt in het hoofdnavigatiemenu tot zeven. De basispagina’s die u wilt, zijn de startpagina, over pagina, servicepagina, contactpagina en blog.

5: Optimaliseer uw site voor SEO

Het maakt niet uit welke websitebouwer u gebruikt, u wilt uw website optimaliseren die te vinden is op Google (en Bing). Het eerste item dat u wilt doen, is wat zoekwoordonderzoek verrichten op basis van de pagina’s die u hebt besloten om toe te voegen aan uw nieuwe website. Nadat u uw zoekwoordonderzoek hebt voltooid, wilt u de SEO-functies toevoegen op basis van de website Builder die u gebruikt. Dit omvat hoogstwaarschijnlijk het toevoegen van een meta-titel en een metabeschrijving voor elke pagina.

6: Rijke inhoud ontwikkelen voor uw website

Nadat uw structuur is voltooid, is het nu tijd om inhoud te maken die uw bezoekers zal helpen om te doen wat u wilt dat ze doen. Wanneer u uw inhoud schrijft, wilt u het personaliseren en wilt u de ziel van uw bedrijf, non-profit of Event Overheidsinstantie om doorheen te komen. Vergeet niet om ervoor te zorgen dat u voor uw klant schrijft en zorgt ervoor dat het over hen gaat en wat u voor hen doet. U wilt ook zeker weten dat u Trust-signalen als beoordelingen, reviews, certificeringen toevoegen die Crediteerbaarheid aan uw website toevoegen.

7: Plan het ontwerp van uw website

Nu heeft u de inhoud; U wilt het ontwerp van uw website uitsluiten. Dit omvat het kiezen van een lay-out, kleuren, afbeeldingen en lettertypen die u helpen onderscheiden van uw concurrentie. U wilt ook ervoor zorgen dat u onderzoekt welk ontwerpconcept zal resoneren met uw klanten.

8: Beveilig en bescherm uw website en bedrijf

Zodra uw website live is, wilt u ervoor zorgen dat het veilig is door standaardtechnologieën te implementeren, zoals een SSL-certificaat en eventuele kwetsbaarheidscan-tools, vooral als u een website hebt gebouwd op WordPress. U wilt ook ervoor zorgen dat u een pagina voor privacybeleid en gebruiksvoorwaarden hebt. Dit is belangrijk omdat er verschillende privacyvoorschriften zijn die u ook moet leren waarborgen dat uw bedrijf wordt beschermd.

9: Promoot uw site

Nu moet u mensen naar uw website krijgen. Bouw een plan om uw website te promoten op basis van uw budget en de industrie waarin u zich bevindt. Bevordering van uw website kan zijn:

 • Promoot het op sociale media.
 • Email reclame.
 • Gebruik betaalde reclame.
10: track website prestaties en optimaliseren terwijl uw website online is

Nu uw website live is, betekent het niet dat het harde werk gedaan is en het maximale eruit is gehaald. Nu moet u ervoor zorgen dat u de prestaties van uw site bijhoudt op basis van de belangrijkste statistieken die u hebt gevestigd en optimaliseert terwijl uw site online is. Uw bedrijfsdoelen kunnen veranderen, technologiewijzigingen en uw bedrijfsprestatie verandert, dus zorg ervoor dat u indien nodig optimaliseert.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *